Wat speelt er momenteel bij Brouwerij Biberius?

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd in onze brouwerij, welke evenementen wij gepland hebben en/of welke we gaan bezoeken? Of andere ontwikkelingen in onze branche, u leest het hieronder!

wijzijnverhuisd

woensdag 10 april 2024

Wij zijn verhuisd

U leest het goed. Vanaf 1 januari 2024 is Brouwerij Biberius verhuisd! En wel naar De Horst.

Na een huurperiode van 5 jaar aan de Derdebaan, is daar vanaf januari een einde aan gekomen. Het is niet onbekend dat we al een tijdje op zoek zijn naar een grotere ruimte, omdat we graag willen gaan brouwen met 160 liter per brouwsessie om zo aan de vraag te kunnen voldoen.

We zijn momenteel gevestigd bij Eric en Cindy Hopmans, waar we een grote ruimte hebben om ons bier te brouwen. Het oude jeugdhonk is een fijne plek, waar we al meerdere malen gebrouwen hebben. We vinden het bijzonder dat we tussen drie clubgebouwen onze brouwerij hebben en gaan ook zeker kijken naar de mogelijkheden om het contact met deze buren op een leuke manier vorm te geven. 

De komende periode gaan we investeren om als brouwerij verder te groeien. Om dit te realiseren hebben we begin april de sleutel gekregen van een pand aan De Ren op het industrieterein van Groesbeek. We zijn druk bezig om alles in gereedheid te brengen, zodat we daar kunnen gaan brouwen met een grotere installatie. Via deze weg gaan we jullie op de hoogte houden van dit proces. We hebben er zin in!  

3b96964f-8233-414b-8e33-d48c2d69d6e2

donderdag 7 september 2023

Hopmenneke

In het kader van "Bier op Maat" hebben we een uniek biertje gebrouwen na de vraag van Café Hopmans. Ter ere van het 25 jarige huwelijk van Cindy en Erik en het het jubileum van 25 jaar Café Hopmans. Zij konden tijdens een fantastisch feestweekend met al hun vrienden en familie proosten op deze bijzondere mijlpaal met een eigen biertje; Hopmenneke. Een heerlijke Weizener. Benieuwd? Ga hem dan snel proeven bij Café Hopmans.

Binnenkort komen we met meer nieuws over Bier op maat, dus houdt onze socials goed in de gaten!

Zelf interesse in een biertje op maat? Neem dan contact met ons op.

636db0c6-3b5b-4f31-946e-80808867c545

donderdag 1 juni 2023

Zo°n Vader Festival

GROESBEEK – Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert Brouwerij Biberius ook dit jaar het Zo°n Vader Festival in Groesbeek. Het evenement vindt plaats in het weekend van Vaderdag, op 17 en 18 juni bij Bistro Eten & Drinken.

Tijdens dit festival willen we de band tussen vader en kind vieren en eren. Vaders met hun zonen en dochters staan op deze dag centraal. Maar uiteraard is iedereen welkom!
Op zaterdag 17 juni zijn de festiviteiten van 17.00 tot 23.00. Er is live muziek van de feestband de Rolero’s; van sixties hits tot latin en rock & roll! Onder het genot van een Biberius speciaalbiertje, kan er gedanst en gefeest worden. Een hapje zal ook niet ontbreken.

Op zondag 18 juni schuiven we een generatie op: vanaf 14.00 is er voldoende vermaak voor de allerkleinsten. Er vinden diverse live optreden plaats van vaders die samen met hun kind(eren) iets ten gehore brengen! Natuurlijk is er ook op de zondag Biberius speciaalbier voorzien van een hapje.

Heb jij met je vader/kind ook een bijzonder muzikaal talent wat je wil delen tijdens Vaderdag? We hebben nog een laatste plekje beschikbaar op de zondagmiddag. Meld je aan via info@brouwerij-biberius.nl. Geen muzikaal talent? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om Vaderdag met ons te vieren op zaterdag 17 en/of zondag 18 juni bij Bistro eten & Drinken!

zvf2023

maandag 8 mei 2023

Aanmelden voor Zo°n Vader Festival 2023

WIl jij op vaderdag 2023 (zondag 18 juni) samen met je vader een optreden verzorgen op het Zo°n Vader Festival? Dan is dit je kans! Lees het complete bericht hoe jij jouw vader en jezelf kan opgeven om deel te nemen tijdens deze dag.

Om jouw vader en jijzelf op te geven, vragen wij jullie om het volgende formulier te downloaden en ingevuld op te sturen naar ons e-mail: info@brouwerij-biberius.nl.

Heb je verder nog vragen, wensen en/op opmerkingen?

Stuur ons dan uiteraard ook een mail met daarop je input en we komen z.s.m. hier bij jou op terug.

enne-boest-pm

woensdag 26 oktober 2022

Bier op maat

Ter ere van het 12,5 jarig bestaan van hardloopbegeleiding Let's Go hebben de leden van een uniek biertje in ontvangst genomen; ENNE BOES'T.

Namens Biberius gefeliciteerd met dit jubileum. 

brouwerij-biberius-in-het-nieuws

maandag 22 augustus 2022

Afgelopen weken stonden we in De Gelderlander

Heeft u ons de afgelopen weken ook voorbij zien komen in De Gelderlander? Zo niet, lees dan in dit artikel waar we naar op zoek zijn en hoe Brouwerij Biberius aan het groeien is!

Artikel van 19 augustus 2022: https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/allemaal-begonnen-met-brouwen-in-eigen-keuken-of-schuur-trots-op-onze-lady-luck~acd1571a/

Artikel van 10 augustus 2022: https://www.gelderlander.nl/berg-en-dal/groesbeekse-brouwerij-kan-vraag-naar-zijn-bier-nauwelijks-aan-en-zoekt-naarstig-naar-nieuwe-plek~a4f9e9fa/

activiteitenjuni2022

woensdag 1 juni 2022

Activiteiten juni 2022 van Brouwerij Biberius

Deze maand staan wij met onze bieren op maar liefst 3 soorten evenementen, zien we u daar ook?

Op zondag 12 juni staan wij op het bierfestival in Leuth, waar u tussen 14.00 en 20.00 uur ons kunt bezoeken en onze speciaal bieren kunt proeven!

Een week later organiseren wij voor de eerste keer het "Zo'n Vader" Festival! Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom!

En als laatste evenement van deze maand zijn we aanwezig op de Milsbeekse Aspergefeesten in Milsbeek, dit zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni! Aanvang van dit evenement is 12.00 uur.

Komt u onze bieren proeven op een van deze evenementen?

zo-nvaderfestival2022

woensdag 6 april 2022

Biberius organiseert: Zoon Vader Festival 2022

Op zondag 19 juni ,vaderdag, heeft Groesbeek er een bijzonder evenement bij: het ‘ZO°N VADER!' festival. Op deze dag willen we de band tussen vader en kind vieren en eren. Vaders met hun zonen en dochters staan op deze dag centraal.

Om dit te doen zijn we opzoek naar vaders die met hun kind(eren) iets kunnen bijdragen. Waar moet je dan aan denken? Dat kan van alles zijn: kunst, eten, drank, muziek, geluid, fotografie, ambacht of andere creatieve kind-vader activiteiten.  Dus vind je het leuk om de passie die je met je vader/zoon/dochter deelt eens te laten zien of te demonstreren, dan kan dat tijdens dit festival dat op zondag 19 juni wordt gehouden op het terrein van bistro Eten en Drinken aan de Burgemeester Ottenhoffstraat in Groesbeek. Het duurt van 12.00 tot 20.00 uur. Dit eerste ZO°N VADER'-festival wordt georganiseerd door de Groesbeekse brouwerij Biberius. Jazeker... de brouwerij van vader en zijn twee zonen. Lijkt het je leuk om iets te laten zien, te verkopen of uit te oefenen, meld je dan aan voor deelname bij Bart Mulders 06 13006094 of mail info@brouwerij-biberius.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 mei.

dehazelaarshofkekerdom

dinsdag 5 oktober 2021

Brouwerij Biberius bij De Hazelaarshof in Kekerdom

Wist u dat wij ook te verkrijgen zijn in Kekerdom? Om precies te zijn in de landwinkel De Hazelaarshof. Je kunt hier alle soorten van onze speciaal bieren kopen, maar ook bierpakketjes mooi verpakt!

De Hazelaarshof in Kekerdom, gelegen op de Duffeltdijk nummer 34, heeft vanaf heden ook de speciaal bieren van Brouwerij Biberius beschikbaar in de landwinkel. Dus woont u in deze regio en kunt u niet altijd naar het mooie Groesbeek gaan voor onze bieren, dan hebben we nu ook een verkooppunt in Kekerdom en omstreken te pakken!

biberius-hemmyvanharen

donderdag 3 juni 2021

Een nieuw verkooppunt in hartje Groesbeek: Hemmy van Haaren

Vanaf mei dit jaar hebben wij onze verkooppunten uitgebreid met een ondernemer uit het centrum van Groesbeek: Hemmy van Haaren. Hemmy van Haaren is 6 van de 7 dagen in de week geopend, alleen op zondag is deze winkel gesloten. We hebben hier alle smaken van Brouwerij Biberius staan voor de verkoop.

Vanaf mei dit jaar hebben wij onze verkooppunten uitgebreid met een ondernemer uit het centrum van Groesbeek: Hemmy van Haaren. Hemmy van Haaren is 6 van de 7 dagen in de week geopend, alleen op zondag is deze winkel gesloten. We hebben hier alle smaken van Brouwerij Biberius staan voor de verkoop.

beijer

zaterdag 2 januari 2021

Vanaf nu is ons bier ook te koop in Groesbeek!

Met trots willen wij u mededelen dat vanaf heden onze bieren te koop zijn in Groesbeek! Wij hebben veel vragen gekregen of het bier ook voor de particulier te koop was en daar hebben we een perfecte bestemming voor gevonden: bij landwinkel Beijer in Groesbeek!

U kunt onze bieren nu verkrijgen in de landwinkel Beijer in Groesbeek, gelegen te Klein America 3 te Groesbeek!

kerstpakket-biberius

donderdag 10 december 2020

Speciaal bier van Brouwerij Biberius in uw kerstpakket?

Voor een klant hebben wij van Brouwerij Biberius 39 prachtige kerstpakketten mogen samenstellen en leveren. Wij kunnen helaas niet vertellen voor welke ondernemer, anders is uiteraard de verrassing eraf! Heeft u ook interesse om het samenstellen van uw kerstpakket uit handen te geven nog net voor de kerst? Laat het ons weten, we denken graag me u mee!

auto

vrijdag 27 november 2020

Heeft u ons al zien rijden?

Het is een tijdje stil geweest rondom Brouwerij Biberius, maar we hebben heus niet stil gezeten!
Want we hebben in deze Corona periode heel veel bier gebrouwen! Om al dit bier op de juiste plek te krijgen hebben we een nieuwe wagen aangeschaft met opdruk.

Vanaf nu kunnen we al onze afnemers snel bedienen door hun voorraad aan te vullen. Heeft u Ruud, Bart of Luuk al voorbij zien scheuren?

etenendrinken

vrijdag 23 augustus 2019

Nu ook op de kaart bij Eten & Drinken

Met een paar mooie zomerdagen nog in het vooruitzicht hebben we wederom een samenwerkingsverband afgesloten met een lokale ondernemer! Café Eten en Drinken te Groesbeek heeft vanaf vandaag onze bieren op de kaart staan!

Niet één, niet twee, maar de huidige vijf verschillende soorten speciaal bieren zijn vanaf heden aanwezig op de bierkaart bij Café Eten en Drinken. Dus mocht u nog niet weten waar u lekker wilt borrelen in de avond, weet dan in ieder geval dat u onze bieren ook bij Eten en Drinken kunt nuttigen!

img-9057

dinsdag 23 juli 2019

Eindelijk, onze nieuwe website is online!

Na een periode van opbouw, voorbereiding en lancering van de brouwerij middels een opening, hebben we onze focus gericht op het online brengen van onze website. Vanaf vandaag kunt u hier meer informatie vinden over ons assortiment, onze locatie en u kunt ook direct hier uw vragen stellen middels ons contactformulier.

locomotief

donderdag 13 juni 2019

Enkele bieren op de bierkaart bij de Locomotief

Met trots kunnen we melden dat Grill & Bar de Locomotief uit Groesbeek twee van onze speciaal bieren opgenomen hebben op hun bierkaart. Vanaf heden kunnen de Muli Tripel en 't Genomen Blondje worden besteld tijdens de lunch en/of het diner!

Na het lanceren van 't Genomen Blondje zijn we in gesprek gegaan met Grill & Bar de Locomotief uit Groesbeek. Deze lokale onderneming heeft tijdens het proeven van de Muli Tripel en 't Genomen Blondje enthousiast gereageerd op onze speciaal bieren en daarom zijn voor nu deze twee speciaal bieren op de bierkaart geplaatst. Wilt u een van deze speciaal bieren proeven, ga dan snel een keer lunchen of dineren bij Grill & Bar de Locomtief uit Groesbeek.