Een eigen speciaalbier in jouw café of restaurant. Als horecaondernemer weet je hoe belangrijk beleving is. Wat is er sterker dan een uniek huisbier dat past bij jouw stijl, jouw menukaart en jouw gasten? Maatwerk is bij ons écht maatwerk, we bepalen samen met jou de smaak en ingrediënten. Jouw eigen unieke recept dus!
Het kleine volume en de scherpe prijs van Brouwerij Biberius maken een bier op maat voor de horecaondernemer zeer aantrekkelijk. Een bier dat niet alleen de smaakpapillen van je gasten verwent, maar ook jouw verhaal vertelt! Een bier op maat is al mogelijk vanaf 150 liter - ongeveer 450 flessen. Het kleine volume maakt het mogelijk om je aanbod aan te passen aan de seizoenen of aan speciale evenementen.
Beperkte investering
Door ons bescheiden volume van slechts 150 liter (ongeveer 450 flessen) én onze scherpe prijs, kun je bij ons al een eigen huisbier laten brouwen zonder grote investering. Geen hoge opstartkosten, geen grote risico’s en geen behoefte aan enorme opslagruimtes.
Je kunt klein beginnen, de reacties van je gasten peilen en later eenvoudig bijstellen óf bijbestellen. Zo houd je het overzichtelijk en toegankelijk, terwijl je toch een uniek product in handen hebt dat je merk versterkt en je gasten verrast. Met een beperkte investering creëer je zo een groot onderscheidend vermogen voor jouw zaak. Maar wat kost het dan? De prijs zal je verrassen, klik hier voor actuele prijzen!
Bepaal de smaak
Wij brouwen jouw huisbier speciaal voor jou, volledig op maat. Kennis over bierbrouwen is niet nodig, wij hebben alle kennis die je nodig hebt. Samen met jou ontwikkelen we het recept – van smaakprofiel tot bijzondere ingrediënten die jouw bier nét dat persoonlijke tintje geven. Of het nu gaat om een verrassend ingrediënt dat perfect past bij jouw zaak, of een verhaal dat je wilt laten proeven: alles is mogelijk.
Om de smaak van jouw huisbier te bepalen, ben je meer dan welkom in ons gezellige proeflokaal met prachtig uitzicht op de brouwerij. Of nodig je hele team uit om samen te proeven, te kiezen en mee te denken – zo wordt het écht jullie bier. Maak er een compleet verzorgd personeelsuitje van of laat ons bij jou langskomen voor een creatieve smaaksessie.
Je eigen bier op de wisseltap? Door ons kleine volume kun je zelfs in je eigen bier blijven variëren. Met een frisse doordrinker in de zomer en een warm donker bier voor de winter blijf je je gasten verrassen.
Fles of fust
Wij kunnen jouw huisbier leveren in flessen van 33 cl, voorzien van jouw eigen etiket. Zo geef je jouw gasten niet alleen een bijzonder bier, maar ook een stukje van jouw verhaal mee. Perfect om jouw zaak in de kijker te zetten. Liever je huisbier op de tap? Ook dat kan! Wij leveren jouw huisbier op fust, zodat je gasten kunnen genieten van een versgetapt glas met de beleving die daarbij hoort. Of je nu kiest voor fles of tap, wij zorgen ervoor dat jouw huisbier precies past bij jouw smaak en stijl – van recept tot presentatie. Wij leveren huisbieren aan horecazaken door heel Nederland.
Brouwproces
Jouw bier op maat wordt speciaal voor jou gebrouwen. Zoals alle goede dingen, heeft bier tijd nodig. Zodra we het recept van jouw huisbier samen hebben bepaald, kan het bier gebrouwen worden. Het brouwen gebeurt in één dag, daarna heeft het verdere proces nog enkele weken nodig voordat jouw bier geleverd kan worden. De meeste bieren zijn na het brouwen in +- 8 weken leverbaar.
Kijkje in de ketels
Wil je niet alleen je eigen bier laten maken, maar ook zíen hoe het tot leven komt? Dat kan! Bij ons ben je van harte welkom om bij het brouwproces aanwezig te zijn. In ons sfeervolle proeflokaal — met perfect uitzicht op de brouwinstallatie — kun je in alle rust meekijken terwijl jouw bier wordt gebrouwen. Neem gerust jouw hele team mee en maak er een compleet verzorgde middag van!
Referenties
Wij brouwen al huisbieren voor diverse horecazaken, waaronder Wijngaard de Plack en Restaurantgilde 't Kiste Trui. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor meer ervaringen.
Meer vragen?
Kijk eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!