636db0c6-3b5b-4f31-946e-80808867c545

donderdag 1 juni 2023

Zo°n Vader Festival

GROESBEEK – Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert Brouwerij Biberius ook dit jaar het Zo°n Vader Festival in Groesbeek. Het evenement vindt plaats in het weekend van Vaderdag, op 17 en 18 juni bij Bistro Eten & Drinken.

Tijdens dit festival willen we de band tussen vader en kind vieren en eren. Vaders met hun zonen en dochters staan op deze dag centraal. Maar uiteraard is iedereen welkom!
Op zaterdag 17 juni zijn de festiviteiten van 17.00 tot 23.00. Er is live muziek van de feestband de Rolero’s; van sixties hits tot latin en rock & roll! Onder het genot van een Biberius speciaalbiertje, kan er gedanst en gefeest worden. Een hapje zal ook niet ontbreken.

Op zondag 18 juni schuiven we een generatie op: vanaf 14.00 is er voldoende vermaak voor de allerkleinsten. Er vinden diverse live optreden plaats van vaders die samen met hun kind(eren) iets ten gehore brengen! Natuurlijk is er ook op de zondag Biberius speciaalbier voorzien van een hapje.

Heb jij met je vader/kind ook een bijzonder muzikaal talent wat je wil delen tijdens Vaderdag? We hebben nog een laatste plekje beschikbaar op de zondagmiddag. Meld je aan via info@brouwerij-biberius.nl. Geen muzikaal talent? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om Vaderdag met ons te vieren op zaterdag 17 en/of zondag 18 juni bij Bistro eten & Drinken!