wijzijnverhuisd

woensdag 10 april 2024

Wij zijn verhuisd

U leest het goed. Vanaf 1 januari 2024 is Brouwerij Biberius verhuisd! En wel naar De Horst.

Na een huurperiode van 5 jaar aan de Derdebaan, is daar vanaf januari een einde aan gekomen. Het is niet onbekend dat we al een tijdje op zoek zijn naar een grotere ruimte, omdat we graag willen gaan brouwen met 160 liter per brouwsessie om zo aan de vraag te kunnen voldoen.

We zijn momenteel gevestigd bij Eric en Cindy Hopmans, waar we een grote ruimte hebben om ons bier te brouwen. Het oude jeugdhonk is een fijne plek, waar we al meerdere malen gebrouwen hebben. We vinden het bijzonder dat we tussen drie clubgebouwen onze brouwerij hebben en gaan ook zeker kijken naar de mogelijkheden om het contact met deze buren op een leuke manier vorm te geven. 

De komende periode gaan we investeren om als brouwerij verder te groeien. Om dit te realiseren hebben we begin april de sleutel gekregen van een pand aan De Ren op het industrieterein van Groesbeek. We zijn druk bezig om alles in gereedheid te brengen, zodat we daar kunnen gaan brouwen met een grotere installatie. Via deze weg gaan we jullie op de hoogte houden van dit proces. We hebben er zin in!